Gespoten pur Glabbeek

Gespoten PUR in Glabbeek met zijn prima isolatiewaardes, zelfs bij beperkte vloeropbouwhoogte. Naadloze afwerking en perfecte combinatie met vloerverwarming

Gespoten PUR te Glabbeek wordt nog steeds aanzien als de best presterende vorm van vloerisolatie in de bouwsector, zowel particulier als industrieel. Met best isolerend bedoelen we de hoogste isolatiewaardes per cm dikte. Het 3 letterwoord staat voor polyurethaanschuim.

Gespoten Purschuim voor Glabbeek brengen we rechtstreeks aan op de vloerplaat en de reeds aanwezige leidingen (elektriciteit, sanitair, ventilatie…) door middel van spuitlansen. Bij dit spuitproces worden de 2 componenten, isocyanaat en polyol, vermengd. De chemische reactie gebeurt onmiddellijk en resulteert in een schuim dat zich egaal verspreidt en uithardt. Het resultaat is een onberispelijke laag PUR-schuim waarop we een eindchape kunnen plaatsen. Gespoten PUR met vloerverwarming is een perfecte combinatie, gezien de hoge geleiding. Ook het “tackeren” van de vloerverwarmingsbuizen in gespoten PUR gaat vlot.

De grote voordelen van gespoten PUR zijn de zeer hoge isolatiewaarden alsook de thermische kwaliteiten, bevorderlijk voor het behalen van de vereiste EPC en E-peil waarden. Met zelfs een beperkte opbouwhoogte kunnen de gewenste isolatiewaardes gemakkelijk gehaald worden. Verder is de afwerking met gespoten PUR egaal en naadloos, heb je geen koudebruggen en is het een lichtgewicht type vloerisolatie met goede hechting en brandwerende eigenschappen.

Wist u dat u er voor gespoten PUR een even isolerend alternatief bestaat dat ecologisch evengoed of zelfs beter te verantwoorden is? Ontdek alle voordelen op de pagina isolatiechape.