Tegels

Tegels: verkoop & plaatsing alle soorten keramische- , natuursteen- en XXL-tegels: 100% afwerking volgens de regels van de kunst

Verkoop en plaatsing van alle soorten tegels, kwaliteitsmateriaal vakkundig geplaatst volgens legplan, 100% afgewerkt en dat alles binnen de vooropgestelde timing door  tegelspecialist vloerder Vertessen bv.

U kan bij Vertessen BV terecht voor aankoop en plaatsing van alle soorten tegels. Kom zeker eens een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom vlak aan de afrit van de E314. De openingsuren vindt u op de contactpagina.

  • Keramische tegels: tegels gemaakt van keramisch materiaal zoals klei, zand en mineralen die worden gebakken en gedroogd. Het aanbod binnen de keramische tegels is enorm gevarieerd qua kleuren, patronen, formaten en diktes. Daarnaast zijn keramische tegels duurzaam, krasvrij, onderhoudsvriendelijk en kunnen ze dienen voor elke toepassing zowel binnen- als buitenshuis. Lees meer.
  • Natuursteen tegels: tegels verworven uit natuurlijk gesteente zoals witsteen, blauwsteen, marmer, graniet, leisteen, travertin, kwartsiet of kalksteen. Met hun natuurlijke kleuren en dito texturen geven natuursteen tegels een unieke uitstraling aan elke ruimte. Om de duurzaamheid te behouden impregneren we natuursteen tegels op voorhand in ons atelier. Natuursteen tegels bestaan tegenwoordig ook in subgrote tot grotere formaten. Lees meer.
  • Faience tegels: faience tegels worden ook wel wandtegels Ze bestaan uit terracotta met een glazuren en glasachtige toplaag. Faience tegels worden vaak gebruikt als beschermende en decoratieve wandbekleding in keukens, badkamers, douches, sanitaire ruimtes, kleedkamers of zwembaden in  lokalen waar hoge hygiënenormen moeten aangehouden worden. Lees meer.
  • Keramisch parket: synoniemen voor keramisch parket zijn keramisch hout of houtlook tegels. Deze stenen imitatie van parket of hout heeft ongeveer hetzelfde productieproces doorlopen als de keramische tegel. Keramisch parket dankt zijn populariteit aan het feit dat het de warme uitstraling van hout combineert met zijn duurzaamheid en bovenal het groot onderhoudsgemak. Ook voor buiten kan het goed dienen. Met het blote oog is het quasi niet te onderscheiden van echt hout. Lees meer.
  • XXL-tegels: we spreken over XXL-tegels bij formaten vanaf 100x100cm. De grootste formaten die wij aanbieden gaan tot 160x320cm, impressionant groot dus. Met XXL-tegels creeër je een gevoel van ruimte en rust, waarin vloeren en wanden naadloos in elkaar overgaan met een minimum aan zichtbare voegen. XXL-tegels worden gelegd met behulp van zuignappen. Lees meer.
  • Laminaat vloeren: laminaatvloeren zijn samengesteld hout, vormen een alternatief voor parket en kennen een meerlaagse structuur. Laminaat is meest gekend als de budget- en onderhoudsvriendelijke vloerbekleding. Ze bestaan in houtlook, natuursteenlook of (minimalistische) betonlook. Lees meer.