Keramisch parket Putte

Keramisch parket in Putte als duurzaam, onderhoudsvriendelijk en even mooi alternatief voor houten parketvloeren

Plaatsing van alle soorten keramisch parket voor Putte door vloerder en specialist-tegelwerken Vertessen BV.

Keramisch parket in Putte wordt onder de keramische tegel almaar meer gekozen als imitatie van een houten parketvloer of houten plankenvloer. Keramisch of stenen parket heeft de uitstraling, de textuur, de looks en de nerven van echt hout, maar is eigenlijk gemaakt van keramisch materiaal (vaak klei), gebakken en gedroogd op hoge temperaturen. Dit maakt van keramisch parket een zeer populaire en praktische optie voor zowel particulieren, bedrijven, aanleggers van terrassen, zwembadbouwers etc.

De voordelen van keramisch parket zijn talloos:

  • Duurzaam: keramisch parket is slijtvast en bestand tegen krassen, vlekken en water. Dit maakt keramisch parket ideaal voor vochtige of natte ruimtes zoals keukens, badkamers, (publieke) zwembaden etc.
  • Onderhoudsgemak ++++: in tegenstelling tot echt hout, dat leeft en toch wat slijt, vereisen keramische tegels geen speciale behandelingen zoals opschuren, lakken, waxen of oliën. Ze kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met water en een mild schoonmaakmiddel.
  • Esthetische carte blanche: keramisch parket is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, wat het in aanmerking doet komen voor diverse interieurstijlen, van modern tot traditioneel. Er zijn imitaties van de klassieke -, visgraat-, mozaïek-, dambord- of Hongaarse punt parket Met het blote oog quasi niet te onderscheiden van echt parket.
  • Keramische tegels met houtlook voor Putte zijn milieuvriendelijk dankzij een duurzaam productieproces.
  • Keramisch parket verkleurt niet onder invloed van zonlicht.
  • Keramisch parket voor Putte kan perfect worden gecombineerd met vloerverwarming.
  • Akoestisch +++ : keramisch parket dempt de loopgeluiden binnenshuis drastisch, vergelijkbaar met de akoestische demping van een echte houten vloer.