Keramische tegels Herentals

Keramische tegels voor Herentals in alle mogelijke formaten ➡️ als duurzame, krasbestendige en onderhoudsvriendelijke indoorvloer of terrastegel

Verkoop en plaatsing van keramische tegels in de regio Herentals verloopt vlotjes bij tegelhandel én tegelijk vloerder Vertessen bv.

Keramische tegels zijn tegels vervaardigd uit een combinatie van zand, klei, natuurlijke mineralen. Ze worden op maat verzaagd en gebakken in een oven; het productieproces verloopt dus niet natuurlijk zoals bij een natuursteen tegel. Keramische tegel worden meest gebruikt voor vloer- en wandbekleding zowel voor interieur (vloertegels, wandtegels) als exterieur (terrastegels) in en rond woningen, bijgebouwen, kantoren, bedrijfspanden, openbare plaatsen, parkings etc.

De voordelen aan keramische tegels zijn hun grote duurzaamheid qua sterkte en levensduur, de veelzijdige aanbod in kleuren, vormen, formaten & diktes, het esthetisch aspect en zeer belangrijk: het grote onderhoudsgemak. Keramische tegels zijn er eveneens als perfecte imitaties van natuursteen en parket;  daarnaast bestaan ze in een klassieke, rustieke, eigentijds of moderne stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Keramische tegels zijn maatvast en bestand tegen vocht, vlekken, krassen en slijtage. Een zeer praktische, mooie en steengoede keuze dus.