Laminaat Berlaar

Laminaat te Berlaar als budget- en onderhoudsvriendelijke vloerbekleding ➡️ hout-, natuursteen- of minimalistische betonlook

Laminaat voor Berlaar: verkoop & plaatsing van alle soorten laminaat door vloerder en specialist-tegelwerken Vertessen BV.

Laminaatvloeren, of kortweg laminaat, zijn stijlvolle vloerbekledingen gemaakt via het samenpersen van verschillende lagen vezelplaat tot een plank. Laminaat wordt vervolgens zwevend geplaatst op een dempende ondervloer. De bovenste toplagen van laminaat zijn een harde beeldlaag en erbovenop een transparante slijtlaag. Deze beeldlaag is bedrukt is met een imitatie van hout, parket, natuursteen of minimalistisch beton. De transparante slijtlaag zorgt er voor dat laminaat duurzaam en bestand is tegen krassen, vlekken, water en gebruiksslijtage.

Laminaat voor Berlaar  wint nog steeds aan populariteit vanwege de gunstige prijs, eenvoud in plaatsing, onderhoudsgemak, hoge standaard op vlak van hygiëne en de ruime mogelijkheden, ook op esthetisch vlak. Van keuken tot badkamer, van inkomhal tot zolder, kelder, fitness- of hobbyruimte, slaapkamer of garage: laminaat kan overal gelegd worden. Voor intensief gebruikte ruimtes raden wij een laminaat met dikkere toplaag aan. Ook de combinatie met vloerverwarming is perfect mogelijk.